Versenybeszámoló: 2015.02.14.

2015.02.14-én a Samurai JC diák ABC korosztályos csapata régiós versenyen vett részt a BHSE-ben, ahonnan a tíz fő 7 érmet és pontszerző helyet gyűjtött össze, amivel elégedettek voltak a szakedzők is. Sajnos nem mindenki tudott indulni betegség miatt, ők majd a következő versenyen mutathatják meg tudásukat.
A samurai –os lányok négyből hárman érmet: Sebestyén Zora-arany, Rickert Zsófi-ezüst, Balogh Zsófia-bronz, és 1 pontszerző V.helyet: Rovó Hanna hoztak haza. A lányok ügyesen, technikásan, okosan küzdöttek, sokat fejlődtek az elmúlt időszakban.

A fiúk hatan képviselték a klubot, négyen érmet szereztek: Sebestyén András és Balogh János aranyat, Dudás Morgan és Brousil Zsolt bronzérmet. Lengyel Miksa és Dudás Medárd kevésbé volt szerencsés, a bírói kar sajnos érthetetlen módon kiadott shidókkal, „benézett” akciókkal ütötte őket el a dobogóra jutástól. Hiába a nyert meccs, a szép dobások, végül csak pontszerző helyen végezhettek.

Ugyanezen a szombaton a serdülők Tatabányára utaztak a serdülő válogatott összetartására, melyet Kunyik Zsolt keretedző tartott, a magyar serdülő válogatott számára. A válogatott és a partnert adók majd nyolcvan fős csapata délelőtt három órás földharc, délután két és fél órás állásharc edzést csináltak végig. (technikázás+randorik). A samurai –os serdülők 10 fővel képviselték a klubot, nagy élmény volt számukra Csernoviczki Éva, olimpiai bronzérmesünk szépen kialakított, tágas, napfényes edzőtermében edzeni! A két edzés közötti pihenőidőben kísérőedzőjükkel sétáltak, fagyiztak, fociztak a judósaink, csak hogy legyen egy kis csapatélmény is a napban… A Samurai serdülőink (Kiss Virág, Brousil Dorka, Lengyel Tas, Joó Máté,Havasi Bálint, Rickert Ferenc, Németh Alex, Balogh Ferenc, Balogh László, Fazekas Péter) igazán kiettek magukért, becsülettel végighajtották a hosszú edzéseket, kitartóan gyakoroltak, küzdöttek,büszkén elmondhatják, hogy jó hírét vitték a klubnak!

Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő szakedzőknek!